Heb je een vraag?
Bericht verzonden Sluiten

Algemene voorwaarden

IUA Library is onderdeel van: Stichting International University of Applied Sciences in Amsterdam ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer 71513507.

Op alle overeenkomsten met IUA Library zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.
Het doen van een bestelling houdt in dat u de toepassing van deze voorwaarden aanvaardt.

• De prijzen op de website van IUA library zijn inclusief 9% of 21% BTW. Afhankelijk van het soort product.
• De kosten voor het versturen van uw bestelling worden automatisch opgeteld en is te zien bij de afronding van de bestelling. Afhalen is eventueel mogelijk.
• Prijzen die op deze website zijn genoemd zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typfouten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
• Let op: pas na ontvangst van het verschuldigde bedrag op onze bankrekening, wordt u bestelling in behandeling genomen

Betaling

• De betaling gaat vooraf en via iDeal. Uw betaling wordt automatisch afgerond na het afrekenen op de website.

De levering
• Wij doen ons best om de bestellingen via de webshop, welke zijn betaald, uiterlijk binnen 7 werkdagen naar u te verzenden.
Mocht het toch langer duren dan geplant, dan wordt u hierover geïnformeerd.

Een bestelling kunt u annuleren, maar daar zitten €9,95 administratiekosten en transactiekosten aan verbonden. Annuleren kan alleen, mits de bestelling nog niet in behandeling is genomen. U dient te allen tijde zo snel mogelijk een mail te sturen met het bestelnummer en uw gegevens naar info@i-ua.nl. U bestelling zal worden geannuleerd en u wordt hierover bericht. De terugbetaling zal uiterlijk binnen 14 werkdagen uitgevoerd worden.

Verzending
• IUA Library is niet aansprakelijk, wanneer uw pakket niet op tijd wordt geleverd door de transporteur.

• IUA Library is niet aansprakelijk voor het NIET geleverde post of te laat geleverde post er kan dus geen schade op IUA Library geclaimd worden.

• Bent u niet thuis wanneer de transporteur uw pakket komt bezorgen? Of heeft u de bezorger gemist? Dan kunt u het volgende doen:
Eerste bezorgpoging moet nog plaatsvinden. Niet thuis bij eerste bezorgpoging? Vaak is het mogelijk om nog vóór de eerste bezorgpoging een ander bezorgmoment te kiezen. Dan probeert de bezorger uw pakket af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuiscode’ bij u achter. Met deze code kunt u een nieuw bezorgmoment kiezen. Dit kan tot 22.00 uur. Als u niets doet, komt de bezorger op de volgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer bij u langs. Niet thuis bij tweede bezorgpoging? Ook dan laat de bezorger een kaartje bij u achter. Hierop staat waar u uw pakket kunt ophalen. Deze informatie vindt u ook in Track & Trace.

• Mocht u het pakket niet ophalen binnen twee weken, dan wordt het pakketje naar ons teruggestuurd. De rechten voor uw bestelling komen dan te vervallen en u heeft geen recht op een vergoeding.

Privacy

• Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door IUA Library gebruikt.
• Deze gegevens worden alleen door ons gebruikt voor uw bestellingen. Wij zullen uw gegevens nooit misbruiken door deze aan derden te verstrekken.

Overmacht
• Indien IUA Library door overmacht niet aan haar verplichtingen kan voldoen, worden die verplichtingen opgeschort voor de duur van de overmacht toestand.
• Partijen zullen elkaar zo spoedig mogelijk van een (mogelijke) overmacht toestand op de hoogte stellen.
• Indien de overmacht toestand 30 dagen heeft geduurd, hebben beide partijen het recht de overeenkomst geheel of gedeeltelijk door middel van een schriftelijke verklaring te ontbinden, zonder recht op enige (schade) vergoeding.

Afwikkeling van geschillen

• Op alle overeenkomsten met IUA Library is het Nederlands recht van toepassing.
• Indien IUA Library aansprakelijk is voor directe schade, dan is die aansprakelijkheid beperkt tot maximaal het bedrag van de verstrekte opdracht en slechts voor zover dit bedrag van de klant is ontvangen. Voor indirecte schade is IUA Library nooit aansprakelijk.

Acceptatie algemene voorwaarden

• Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te zijn met de hierboven genoemde voorwaarden.

• Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van IUA Library materiaal dat zich op IUA Library websites bevindt, of dat op een met de IUA Library websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen. Als u WEL foto’s van de IUA Library op uw site heeft staan en wij hebben dat geconstateerd, zal u aansprakelijk worden gesteld en zal er gepaste actie worden ondernomen. Wij doen hier altijd aangifte van.

Copyright 2021 © IUA Library, Alle rechten voorbehouden.